Besøkere

Besøkere idag: Besøkere totalt:

mandag 28. juni 2010

sommer og sol...

Nå er sommeren kommet for godt håper jeg. Vi begynte dagen idag med og levere inn bilen på verksted. Air Condition har nemlig ikke fungert siden vi kjöpte bilen, så nå var det på tide og gjöre noe med det. Vi skal på ferie til Norge til helgen, så da blir det godt med avkjölt bil. Siden bilen skulle leveres på Södermalm, har jeg og Hannah värt i byen idag. Og det skal sies: jeg ELSKER Stockholm by. Det er så fint her, mye moro å gjöre og se på. Höres kanskje rart ut, siden vi skal flytte herfra etterhvert, men vi vil ikke at Hannah skal vokse opp i byen. Men for dere som ikke har värt i Stockholm burde dere ta turen hit.

Vi gikk fra Tanto til Medborgarplatsen. Der gikk vi inne på Söderhallarna, som er en utsalgshall
de selger blomster, fisk, oster, kaffe, sjokolade osv. Jeg elsker å gå der og bare kikke på alt og folka som er der. Kjöpte meg en wrap med reker, og satt meg ute på torvet på Medborgarplatsen og spiste lunch i sola. Noe av det beste jeg vet er og sitte og se på folk, kan gjöre det i timesvis. Etter lunchen gikk vi til Lindex og handlet litt sommerklär til Hannah. En deilig dag i det deilige sommerväret. Imorgen skal vi hente bilen igjen, og det melder 28 grader. PUH. Da gjelder det å holde seg ute, leiligheten vår blir så veldig varm på sommeren, at vi kan nesten ikke väre her.

Her er den ene shortsen vi kjöpte til Hannah idag. (bildet er lånt fra Lindex.se)

Nå har vi kommet ordentlig igang med leggerutiner med Hannah. Hun får gröt kl 18.00, og pupp rett etter det. Så får hun på seg pysjamasen og vi koser i sofaen og kikker på en episode av "drömmehagen". ca.18.45 får hun pupp igjen i sengen og blir lagt våken i sin seng. Så sovner hun av seg selv i löpet av 5-10 minutter. I begynnelsen gråt hun seg i sövn, men nå ligger hun og prater med seg selv og sovner etterhvert. Det er så deilig å ha kveldene for seg selv. Det blir jo tidligere morgener også, men det er det verdt :)

Strikkinga mi går det også framover med, men nå har det stoppet opp for meg. Jeg skjönner ikke åssen jeg skal gjöre videre, så det er enda godt vi skal til Norge til helgen. Der finns et mange strikkekyndige som kan hjelpe meg. Legger ved et bilde av hvordan ser ut så langt.

Beina er satt sammen med på rundpinne. Jeg har felt av 5 masker foran, og nå skal det legges opp 4 nye masker over de 5 som skal klippes i når den skal monteres, og det er DER jeg ikke skjönner hvordan jeg skal gjöre.Men til Lördag setter vi snuta mot Bamble, så da blir det hjelp og få.


2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...