Besøkere

Besøkere idag: Besøkere totalt:

fredag 4. juni 2010

If I were a rich girl....

Nå for tiden har jeg så mye jeg önsker meg og trenger til både meg selv og leiligheten. Ikke alt er like viktig kanskje, men nesten alt er like dyrt desverre :(
Men OM jeg var rik skulle jeg iallefall kjöpe meg:

1. Ny seng: Önsker meg en seng med lys sengestamme som er litt höy. Og masse nye puter og sengetrekk så jeg kan reie den opp som en ordentlig hotellseng.2. Kjökkenmaskin: Jeg önsker meg en ordentlig kjökkenmaskin som kan gjöre alt som f.eks gjärdeiger og paideig. Disse er jo ganske dyre, men det er sikkert noe som varer mange år.
3. Ny Tv benk: Jeg liker veldig godt den lyse og romantiske inredningstilen med mye hvite möbler. Nå har vi en sort tv-benk som Sami hadde i sin leilighet för vi traff hverandre. På denne sorte benken må det törkes stöv HVER dag for at det ikke skal se helt grusomt ut. Derfor önsker jeg meg en ny og hvit en som passer bedre inn med det andre. F.eks en sånn her fra Ikea:4. Flere willow-tree figurer: Jeg har begynt å få öynene opp for disse figurene etter og ha sett de i flere andre blogger og hjemme hos flere venninner her i Sverige. De er så fine og alle har liksom sin egne lille historie. Det aller kosligste er jo og få disse i gave, da blir de enda mer betydningsfulle. Jeg kunne önsket meg hele serien, men de som står höyest på önskelisten akkurat nå er disse.


"New Life"
"Guardian"-En mor som sitter og beskytter sin lille baby.

5. Ny stövsuger: Jeg tror ikke jeg kan komme på noe som er mer kjedelig å bruke penger på enn en stövsuger. Men det er nå engang sånn at den vi har begynner å bli gammel og burde värt byttet ut.

Nå har jeg bursdag om ikke så veldig lenge, så om ikke annet kan jeg jo önske meg bidrag til tinga på denne lista. Det er sånn det er å bli voksen, da önsker man seg penger til ny stövsuger til bursdagen. :)

Noen ganger skulle jeg önske jeg hadde uendelig med penger og bare kunne gå og kjöpe det jeg ville ha. Men så tenker jeg, alle disse som har uendelig med penger. Disse som kan reise hvor de vil og gjöre hva de vil hele tiden. Hva skal til for at de blir lykkelige? Vi som ikke er vant til sånt kan gå og glede oss til en liten weekendtur i mange måneder, men det gjör vel ikke de som kan ta seg en tur til andre siden av jordkloden når det måtte passe dem.

Så egentlig ville jeg ikke värt såå rik tror jeg, men en liten million eller to har vel aldri noen dödd av?

2 kommentarer:

  1. Hehe,alltid noe man ønsker seg eller trenger :)
    Hadde ikke gjort vondt med 1 mill eller flere på konto`n nei :p
    Så søt header du har nå da!

    SvarSlett
  2. takk for det :) min kjäre bror som har laget den, jeg er forelöbig ganske grönn :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...