Besøkere

Besøkere idag: Besøkere totalt:

mandag 14. juni 2010

3 Prosjekt.

Fram til nå så har Hannah blitt ammet til sövns, så lagt over i sin egen seng og fortsatt og sove der. Det har fungert veldig bra og hun har sovnet rundt 21-tiden hver kveld. Men både Fredag og Lördag var hun helt umulig, bare gråt og det tok 2 timer og få henne til og sovne. Da bestemte vi oss for at vi må läre henne og sovne av seg selv. Så nå har vi et prosjekt gående her i huset, og det er at Hannah skal sovne i sin egen seng av seg selv. Det er så veldig godt med litt egentid på kveldene, så vi skal også pröve å få henne til å sovne litt tidligere enn kl 21. Hun blir fort overtrött og det er da hun gråter og er vanskelig å få til ro.
Förste kvelden med vårt nye prosjekt begynte igår, vi gjorde slik:
kl.17.45 Bad
kl.18.00 babymassage
kl. 18.15 Gröt
kl.18.30 Kos i sofaen
kl.18.45 Ny bleie og ammet henne i vår seng
kl.19.00 sovnet hun ved puppen (Nå var det jo det som var meningen at hun ikke skulle gjöre, men vi lot henne sove videre allikevel og la henne over i sin seng).
kl.19.30 våknet hun igjen. Fra da gikk jeg inn hvert 5 minutt når hun gråt. Hun gråt ikke hele tiden, men lå og pratet litt med seg selv. Etterhvert ble hun stille i lengre perioder. Når hun gråt gikk jeg inn, klappet henne på kinnet, sang "Jeg folder mine hender små", ga henne kosefilla, la dyna om henne og sa "God natt" og gikk ut.
kl.20.30 sovnet hun. JIPPI!
kl. 02.30 Våknet og ville ha mat.
kl. 06.00 Våknet og ville ha mat.
kl. 08.00 stod vi opp.

Det var så deilig at hun sovnet av seg selv, og jeg trodde ikke det skulle gå så lett. Så nå er vi spente for å se hvordan det går ikveld. Det sies iallefall at denne metoden kan väre slitsom, men at gevinsten er stor. Så da får vi se om det fungerer på lillemor også.

Mitt andre prosjekt for tiden er et strikkeprosjekt. Jeg skal strikke en hel dress til Hannah i fanamönster i rödt og hvitt. Nå er det lenge siden jeg strikket på den, så statusen forelöbig er at det ene beinet er ferdig, og jeg skal nå begynne på neste. Jeg har strikket endel, men er så dårlig på og lese oppskrifter uten hjelp av farmor og Tone-Gry (söskenbarnet mitt). Men nå har jeg bestemt meg at dette skal jeg få til. Her kommer et bilde av dressen så langt:Bildet til venstre er sånn dressen ser ut. Jeg valgte og ikke ha mönster nede på beina fordi det var sånn den som hang i vinduet på "hjörnestua" på Brotorvet var og jeg syns det ble penere uten. Det er så mye mönster på overdelen av dressen.

Mitt siste prosjekt er at jeg skal begynne å drikke kaffe. Jeg drikker hverken te eller kaffe og det er så tungvint når jeg er på besök hos folk. Dessuten så er det på tide å bli voksen nå syns jeg, og kaffe hörer liksom med i permisjonslivet, hehe. Så jeg begynner med cappucino. Har kjöpt meg nescafeposer, og nå skal jeg sette meg ned og begynne på vrangborden med en kopp kaffe mens Hannah sover.

1 kommentar:

  1. Flink du er Kristin c",) Håper dere får Hannah inn i en god rytme for det er jo som du sier deilig med litt egentid. Klem

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...