Besøkere

Besøkere idag: Besøkere totalt:

fredag 18. juni 2010

Endelig fredag...

Fikk ikke skrevet om dagen vår igår, fordi digitalkamera lå inne på soverommet der Hannah lå og sov, så da får dere oppdateringa idag istedet. Det var knallvär igår, så Hannah og jeg dro på piknik med Stella&Sanna og Kiara&Therese. Vi kjöpte med oss hver vår baguett og gikk til Sicklasjöen. Vi koste oss masse, og ekstra koselig er det jo siden jentene våre er nesten like gamle. Alle 3 er födt i Januar. Her kommer det noen bilder fra igår:Hannah og Stella under paraplyen, mens Kiara sover :)
Hannah flörter litt med Sanna :)

Idag har det regnet masse her, så jeg passet på og vasket litt klär. Sami sluttet tidlig på jobb idag, så da dro vi til Skärholmen kjöpesenter og fikk kjöpt litt sommerklär til meg og Hannah. Jeg fikk kjöpt meg haremsolabukse som går til leggen og en olashorts, og til Hannah kjöpte vi et sommersett med tunika og bukse.

Hannah sovnet etter et kvarter idag. Hun lå og pratet litt med seg selv og sutret om hverandre og så sovnet hun. Nå ropte akkurat Sami på meg, han har laget middag, så ikveld blir det ordentlig kjärestekveld med film på sofaen.

2 kommentarer:

  1. Deilig for Hannah at hun kan få luftet seg med jevngamle. Hun ser ut for å storkose seg sammen med de c",) Nyt det og ha i minnet det du har skrevet i headingen din Kristin... klem fra meg.

    SvarSlett
  2. tusen takk for det Marianne..ja jeg prøver å huske på og ikke lengte så framover hele tida, men og nyte den tiden vi har med Hannah nå:) tiden går så altfor fort..klem

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...