Besøkere

Besøkere idag: Besøkere totalt:

tirsdag 29. juni 2010

Hobbyfotografer

Idag har vi tatt bilder av Hannah. Egentlig ville vi värt hos fotograf, men tenkte vi kunne gjöre det når hun er 1 år istedet. Da blir det mer personlige bilder enn det blir nå som hun er så liten og ikke kan gjöre så mye. Bildene ble fine, men 99% av de har hun tunga ute. Hun har nemlig begynt å rekke tunge, og hun gjör det HELE tiden.

Hannah sin oldefar har bursdag på Lördag, så da skal vi ramme inn et eller flere bilder og gi han til "skryteveggen" hans. Der har han bilder av barn, barnebarn og oldebarn, og nå har familien blitt så stor at de må begynne å bygge i höyden for å få plass til alle.

Her er noen av bildene vi tok, har ikke bestems oss for hvilke vi skal forstörre enda:
På Lördag skal vi jo på ferie til Norge. De andre gangene vi har kjört bil dit har hun sovet hele veien, og vi har hatt et stopp med amming og bleieskift. Nå derimot er hun mye mer våken, og kommer sikkert ikke til å sove like mye. Da må man komme på noen bestikkelser. Så idag har jeg kjöpt "Ellas kitchen"-smoothies til henne, som er fra 4 måneder. Jeg lot henne smake idag, så jeg vet om hun liker det eller ikke. Og hun ble helt vill, syns det var helt topp og holde på med den selv. De skal definitivt väre med i bilen til Norge.


2 kommentarer:

  1. Så fine bilder!
    Nr 4 var bare helt nydelig :)

    SvarSlett
  2. tusen takk....stas at det kommer fra en dreven fotograf som deg ;)
    Ja, tror det blir flere som blir fremkalt :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...