Besøkere

Besøkere idag: Besøkere totalt:

lørdag 26. juni 2010

Midsommar 2010

Da har vi kommet hjem fra midsommar feiring hos mine svigerforeldre. Vi skulle egentlig blitt til imorgen, men det var så ustabilt vær, så vi bestemte oss for å reise hjem idag. Mine svigerforeldre bor i Flen, som er ca 1 1/2 time bilkjøring fra Stockholm.

Igår var det kjempefint vær, og det tror jeg er første gangen jeg har opplevd. Det pleier nemlig alltid og regne på midsommar. Ifjor satt vi i båten under kalesjen i øs, pøs regnevær. hehe. Vi har spist masse god mat, sett midsommarstången, spist kake og grilla. Jeg spiser ikke sild, men det var masse annet godt på bordet.

Laks, rekerøre, poteter, västerbottenostpaj, brokkoli/baconpai med blåmuggost og knekkebrød. Og en munkholm. Det var så utrolig godt..

Kaka ble en stor suksess. Den var kjempegod og flere syns det var den beste kaka de noengang hadde spist. Oppskriften finner dere her.
Hannahs første midsommar.
"Midsommarstången". Denne var egentlig ikke helt tradisjonell verken i formen eller pynten, men fin var den jo. Følte meg som statist i en Astrid Lindgren film :)
Min lille familie.

Idag er vi trøtte alle mann her. Ble lite søvn inatt. Jeg gikk og la meg tidlig, men hønsemor klarer ikke å få sove før gubben kommer i seng. Og når han kom, lå han jo bare og snorket, så jeg fikk ikke sove da heller. Noen timer søvn ble det iallefall. Ikveld skal vi bare kose oss med film på TV og god mat, og sikkert sovne på sofaen :) "Selskapsresan" går på SVT1 og igrunn er det en helt perfekt film for en dag som idag når man er litt trøtt.

Idag til morgenen våknet jeg forresten opp med lepper som er dobbelt så store som vanlig og fulle av sår. Ikke noe særlig deilig, jeg kan verken smile eller gape høyt. Skal en tur på apoteket imorgen og se om jeg finner noe å smøre på. Enn så lenge har jeg naturlig botox, og det kler meg ikke......

3 kommentarer:

 1. Så ut som en koselig feiring :)
  Mmm,kake er det beste som finnes,hihi.

  SvarSlett
 2. Pavlova er kjempegodt c",) og er jo ganske enkelt....så koselig dere har hatt det og Hannah er jo så nydelig Kristin c",)

  SvarSlett
 3. ja, den ble stor suksess....skal absolutt lage den igjen :) Ja, ikkesant hun er skjönn? ;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...