Besøkere

Besøkere idag: Besøkere totalt:

torsdag 26. april 2012

Sykestue

Det har blitt noen dager uten lyd herfra nå, og det er rett og slett fordi at vi har vært syke. Hannah fikk jo omgangssyke på søndag, og har rett og slett ikke blitt frisk siden det. Hun bare sover og sover, og får nesten ikke i seg mat. Selv ble jeg syk igår, og vi holdt sengen i hele går. 

Idag derimot virker det som det snur litt, lillemor har fått i seg en banan og vi har flytta oss ned i stua. Regnet pøser ned, men vi har rigget oss til med tente lys, tepper, salt potetgull og dau cola i sofakroken. 
 Kosefilla er god å ha når man ikke er helt i form. 

 Den nye favoritten her i huset er Kaptein Sabeltann, så nå ruller alle gamle opptak på tven her. Jeg skal prøve å ta frem strikketøyet litt nå, og nå sovnet visst lillemor i sofakroken. Det er ikke lett å være liten og syk. 

Ønsker dere alle en fin torsdag i gråværet, håper alle tar seg tid til å synge "Barn av regnbuen" idag kl 12.00. Jeg skal iallefall følge med på seremonien på tv. 

Klem fra Kristin

1 kommentar:

  1. Huff, ble langvarig dette :( Fortsatt god bedring til liten og stor! Godt det er plaskevær ute, så er det ekstra godt å holde seg inne :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...