Besøkere

Besøkere idag: Besøkere totalt:

lørdag 28. april 2012

De fineste gavene man kan få....

.....er de som er hjemmelagde. For en stund siden spurte Mamma om det var noe jeg ønsket hun skulle strikke til Hannah. Valget var ikke spesielt vanskelig, jeg ønsket meg en Mariusgenser til lillemor. De har jo blitt kjempepopulære nå, og jeg elsker norske klassikere på små barn. 

Igår kom genseren på døra, og den var så fin og lillemor syns hun var veldig fin. 


Det kan vel ikke bli stort mer nostalgisk og norskt enn dette her? Fantastisk syntes jeg. Med denne årstiden vi har nå er det perfekt å bare ha på en ullgenser når man er på tur eller ute og leker. Så tusen hjertelig takk Mamma for at du har strikket så fint til lillemor.

Idag har lillemor vært ute på tur med Mamma og Pappa, så vi har fått gjort litt her hjemme. Jeg har riktignok vært hjemme fra jobb idag også, men har vært piggere enn de andre dagene og mest vært hjemme pga smitte. Jeg har vasket huset og brettet og vasket en haug med klær. Mannen har malt og slipt flere av stolene til spisestua-hurra, det blir så fint! Gleder meg til å vise dere spisestuekroken, tenkte nemlig å kikke etter nye gardiner også der inne. 

Nå skal snart lillemor i loppekassa, og tradisjonen tro-lysene tennes og beina legges høyt i sofaen. 

Ønsker dere alle en kjempefin Lørdagskveld. 

Klemmer fra Kristin

5 kommentarer:

 1. Helt enig i deg i det :) elsker ting som er hjemmelagde, og særlig når det er fra noen nære eller kjente <3 er så heldig at jeg får en marius drakt til lillegutt når han kommer i slutten av august :) passer jo oss bra når det blir kaldere utover høsten, de er jo så flotte :D

  SvarSlett
 2. Nydelig genser! Jeg skulle ønske jeg hadde noen som kunne strikke til meg... Herlig med hjemmelagede gaver.

  SvarSlett
 3. Hei Kristin!

  Nydelig! Mariusgenser er så utrolig skjønt på både små og store. Tusen takk for kjempekoselige kommentarer på bloggen. Loppis på Stathelle til helgen sa du... hvor?!?! ;)

  Riktig god helg til deg og dine!!

  Klem Charlott

  SvarSlett
 4. Så heldig Hanna er,som har en så flink og snill mormor :)
  Nyyydelig genser!
  Og enig med deg,hjemmelaget er alltid stas :)
  Klem

  SvarSlett
 5. Kjempefin jente i flott mariusgenser! Et klassisk mønster som aldri går av moten. :) -Husfruas Memoarer-

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...