Besøkere

Besøkere idag: Besøkere totalt:

søndag 15. april 2012

Som sagt, så gjort....Idag snør det som bare det her hos oss. Selv krysser jeg fingre for at den forsvinner like fort som den kom. Nå er jeg så klar for vår og alt det innebærer. Jeg skrev jo igår at jeg burde bytte ut påskeliljene, så igår ettermiddag var vi en tur på Plantasjen for å handle litt nye blomster. Valget falt på stemor såklart, og noen tusenfryd. Det er litt i tidligste laget for Tusenfryd, men jeg fikk et tips om å ta de inn på natta i en ukes tid, så skulle det gå bra.
Jeg syns kanskje det ble litt tomt i kassa mi etter jeg bytta ut påskeliljene. Føles som det mangler noe, så får se om jeg kan finne noe mer pynt. Jeg falt også pladask for en Hortensia som var på tilbud på Plantasjen igår. Det er en av de flotteste Hortensiaene jeg har sett.


Hortensia er nok min favorittblomst. De er så flotte. Gleder meg til sommeren hvor de kan pynte opp ute ved inngangen og på verandaen. Ifjor gikk de fleste plantene mine dukken, fordi det regnte MYE ifjor sommer. I tillegg bor vi jo ved sjøen, og det innebærer jo også mye vind. Ganske vanskelig for meg som nybegynner å bevare blomstene mine fine, men det skal også sies at Hortensiaene mine stod like fine.
Nå skal jeg hoppe i dusjen, og så reise på formiddagsbesøk til min søte venninne Hanne, før kveldsvakt på jobb.


Ønsker alle en kjempefin start på uke. Igår var det kjempemange som var innom bloggen min, og det setter jeg så stor pris på. Tusen takk.


Klem fra Kristin.

2 kommentarer:

  1. Nydelig med blomster! Blir nok litt planting på meg snart også! :)
    Ses snart vennen :)

    SvarSlett
  2. Flink du er!
    Hortensia er en av mine favoritter også :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...