Besøkere

Besøkere idag: Besøkere totalt:

lørdag 14. april 2012

Huset vårt i skumringen

Igår kveld tok jeg en tur ut med kamera for å ta noen bilder av huset vårt i skumringen. Det vi falt mest for med huset var at det var et sjarmerende, lite hus ved sjøen. Vi har en deilig stor veranda, og deilig utsikt. Nå får vi riktignok snart Danmarksferge på utsiden her, men det er det ikke stort å få gjort noe med.Her er huset vårt fra baksiden med den ene halvdelen av verandaen. Her er formiddagssola, og verandaen er bygd ut med et plan til så man får mye ut av ettermiddags/kveldssola også. Vi har som dere ser ikke fått satt ut noe særlig utemøbler enda, det er fordi verandaen trenger å oljes/beises først.


Jeg liker veldig godt det lille utbygget, og det er kjempedeilig på sommeren. Der er det et stort deilig vaskerom og gjesterom med utsikt til sjøen. Det går en halv trapp ned fra gangen inne og ut til utbygget. På sommeren er det veldig kjekt når man f.eks holder på med klesvaska, mens Hannah leker i hagen.
Utsikten vår, som foreløbig blir litt ødelagt av maskiner og kraner, men uansett går vi en fin tid i møte nå. På sommeren er det stor trafikk forbi her med alle de fine båtene.


Inngangspartiet som jeg har vist dere tidligere. Nå er det nok på tide å få byttet ut påskeliljene, de har gjort sitt nå ser det ut som.


Problemet, eller utfordringen min i år er at det ikke er noe særlig plantet i hagen her. Det var endel busker her før, men de som vi kjøpte av fjernet det meste pga allergi. Så på mange måter begynner vi på scratch, og det er ikke bare-bare når man er helt fersk på alt som har med blomster og hage og gjøre.


Dagen idag byr på en lang trilletur og ellers litt jobbing her hjemme. Litt husarbeid, (kommer man noen gang i mål?) og kanskje litt sliping og maling på spisestua. Det er endel utskjæringer, så det tar litt tid å male den. Men til gjengjeld blir den veldig fin. Gleder meg til å vise resultatet.


"All we need is love"


Klem fra Kristin

4 kommentarer:

 1. Hei :9 Ser så koselig ut Kristin. Husk å sette løkene i jorda fra de avblomstrede påskeliljene så får du glede av de i mange år framover :) Klem

  SvarSlett
 2. Hallo:) Så koselig at du tittet innom hos meg. Så nydelig hus dere har, flott inngangsparti :) Nydelig med utsikt til skjøen, det har vi også men langt ifra så nære som dere :)

  Ha en fin dag :)

  Klem klem

  SvarSlett
 3. Hei Kristin!

  Så fint hus dere har! Veldig morsomt at mannen din har vært rørlegger hos oss. Han fikk hendene fulle den dagen mellomste gutten vår ville være "hjelpe-rørlegger". :)

  Har lagt meg til som følger jeg. :)

  Fortsatt fin søndag.

  Klem Charlott

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...