Besøkere

Besøkere idag: Besøkere totalt:

lørdag 26. mai 2012

Herlige dager.

For et fantastisk vær vi har her på østlandet nå. Vi får virkelig en liten smak på hva som ligger foran oss med 3 herlige sommermåneder med forhåpentligvis masse sol og bading. Vi passer virkelig på og nyter hver dag, neste uke melder det litt kjøligere vær desverre. 

Nyeste boligpluss i skyggen, Lillemor spiller på Mamma's Iphone ;) En lykkelig stund for oss begge.

 Etter dette nydelige været kom har jeg begynt å glede meg enda mer til sommer og ferie. Vi skal en uke til Danmark med et vennepar, en tur til Sverige og hilse på venner og familie og så være hjemme resten. Gleder meg til mange grillkvelder med gode venner, is på brygga i Langesund, lese mange gode bøker, fiske krabber, lange kvelder på verandaen og generelt å være ute hele dagen. 
 Før 17-Mai fikk jeg denne Hortensiaen av Bestefaren min og en stor urne som jeg fikk arve. Tror denne blir riktig stor og flott når den springer ordentlig ut. Under er en tomatplante vi fikk av Svigermor. Den krever utrolig mye vann, men jeg håper vi får den til. Kommer til å bli rimelig stolt om det kommer noen små cherrytomater. Vi fikk også en plante som det skal komme chili på. 

 Igår og idag har det virkelig vært som e-18 utenfor her. Masse båttrafikk, koslig å sitte og se på. Lillemor sover søtt i sengen sin og har igrunn gjort det et par timer, vi har spist mat ute og nå har vi satt oss til rette i sofaen og er klare for Eurovision Song Contest. Heier såklart på Norge, men må si jeg syntes at svenskene har en veldig bra låt i år og tror de ligger godt an.

Nyt Lørdagskvelden og solen folkens. 

Klem fra Kristin :)

1 kommentar:

  1. For en nydelig utsikt dere har! Langesund er fantastisk.
    Nyyydelig med sommer :) Men må si jeg gleder meg til kjøligere dager :p Sånn at jeg kan sitte ute jeg å,hehe.

    Ha en herlig lørdagskveld! Heia Norge,i både MGP og fotballen :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...