Besøkere

Besøkere idag: Besøkere totalt:

onsdag 16. mai 2012

Årets 17 Mai kake.

Hvert år siden jeg ble sammen med Sami og vi flyttet sammen, har jeg laget marsipankake til 17 Mai. Den ser nogenlunde lik ut hvert år, men noe er nytt. Jeg bakte jo sukkerbrød igår, og idag mens lillemor sov luren sin fylte jeg og pyntet den. Den er fylt med vaniljekrem, valnøtter og bringebærsyltetøy. Marsipanlokket har jeg kjevlet ut og pyntet med blåbær og jordbær. 

Ellers idag så har vi vært og gått i tog med barnehagen og flere andre barnehager i Bamble. Lillemor hadde pyntet seg i rødrutete kjole og rød kåpe. Frøkna har blitt veldig opptatt av å pynte seg, og det var stor stas å få på pensko med blomster på og kjole. Hannah storkoste seg i toget, og marsjerte når musikken spilte. Når vi kom frem og toget var ferdig sa hun: "En gang til, Mamma". Så det er nok ei som kommer til å kose seg imorgen. 

Nå skal jeg stryke bunadsskjorta til Hannah og finne frem alt til min uniform. Blir en hektisk dag imorgen, men for meg som er vant til å spille i korps blir det ikke 17 Mai uten marsjering og å være kjempesliten :) 
I år blir 17 Mai ekstra viktig syntes jeg, enda viktigere å vise at vi står sammen som et folk og feirer dagen vår. Jeg er kjempestolt av å bo i vakre Norge, og 17 Mai er en av de beste dagene jeg vet. 

Ønsker dere alle sammen en fin nasjonaldag imorgen :) 

Klem fra meg. 

4 kommentarer:

 1. Nydelig kake Kristin! Og en enda nydeligere snuppe :) Kos dere i morgen

  SvarSlett
 2. Jeg skal også bake en slik kake idag, men blir nok en marengs kake tenker jeg, hadde slik i fjor og tenkte å prøve noe nytt :)
  Så stor Hanna er blitt da, savner tiden i barnehagen. Haåper dere får en fin 17. mai :)

  SvarSlett
 3. Fantastisk flott og oppfinnsom kake :D:D

  Ha en flott feiring imorgen..:)

  SvarSlett
 4. WOW! Nydelig kake :D Neste år blir det nok litt mer fart ja, ikke noe særlig spennende for en baby på 6 mnd hehe ;) Ha en fin dag i morgen :D :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...