Besøkere

Besøkere idag: Besøkere totalt:

søndag 4. mars 2012

Vårhelg.

Ser nå at det nok en gang har gått to uker siden sist det kom et innlegg fra denne kanten. Nevnte for Hanne istad at jeg vurderte å legge ned bloggen, men da fikk jeg et strengt og bestemt NEI til svar. Men at jeg måtte skjerpe meg og legge ut innlegg oftere. Så da er det vel bare å blogge i vei da ;)

Men fra spøk til alvor, så er det jo moro å blogge. Men det beste med å blogge er jo selvfølgelig å få tilbakemeldinger fra dere som leser. Ser jo at endel er innom, men er som regel 1 eller 2 som legger fra seg spor. Så jeg blir veldig glad hvis noen tar seg tid til å legge igjen et lite spor til meg.


Nå er helga snart slutt, og jeg må si at den har vært helt perfekt. Igår var det et strålende vær ute og lillemor var en engel hele dagen. Mannen, lillemor og jeg tok en tur til Herkules og kjøpte vårjakke og en ny bukse til meg. Så var vi en tur i Porsgrunn og gikk tur i solen og spiste lunsj. Vi var innom på besøk hos mine besteforeldre og på kvelden koste vi oss med god mat og Dexter.


Idag var det min tur til å sove lenge. Og her i huset er det å sove lenge, til kl 9. Men deilig er det allikevel. Etter frokost fikk jeg øvd litt på klarinetten, nærmer seg konsert med stormskritt nå. Lillemor sov formiddagsluren sin og jeg fikk endelig rota meg til å vaske vinduer. Jeg elsker å bo er jeg bor på alle mulige måter, men det er et eneste minus og det er at vinduene stort sett er stygge. Jeg er i utgangspunktet veldig treig med å vaske vinduer, og det hjelper ikke på at vinduene stort sett er stygge pga vær, vind og sjøluft. Men som sagt, jeg står ut med litt skitne vinduer. Mens jeg stod der ute i vinden og vasket, kom den deilige lukta av saltvann og sjø, og jeg gledet meg enda mer til sommeren. Lange dager på verandaen med masse fine sommerblomster i pottene.


Når lillemor våknet dro vi en tur til Veronica sammen med Hanne og Alida, Veronica og Hedvig. Sammen dro vi hele gjengen til Nustad barnehage og barna fikk leke litt. Det var surt og kaldt, men ungene storkoste seg. Moro å se de små livene som begynner å bli store. Litt krangling om leker, kosing, småprating og herming etter hverandre. Herlig.3 gode venninner :)

Etter en stund i barnehagen gikk vi tilbake og inn til Veronica og Leander. Der var det mange spennende leker for de små jentene. Leander syns nok jentene ble i overkant aktive, og syns det var kjekkest å se på fra sofaen ;)


Både store og små har kost seg i helgen, så nå er vi klare for en ny uke med jobb, trening og barnehage. Håper alle nyter den deilig søndagskvelden.

4 kommentarer:

 1. Er så koselig å lese bloggen din, så du må ikke slutte :) Du er flink!

  SvarSlett
 2. Hihi! Herlig!
  Å bare for å nevne det er vinduene mine også ganske så stygge, å her er det ikke sjø og slikt i nærheten! ;)

  SvarSlett
 3. Det er absolutt lov med skitne vinduer når det ikke er sommer. Her i nord nytter det ikke å vaske vinduer omtrent. En gang gikk det to timer, så var de like stygge igjen..
  Koselig innlegg! :)

  SvarSlett
 4. Enig med Hanne her jeg asså Kristin ;)
  Og det med kommentarer merker jeg selv på min blogg,er de samme som kommenterer hele tiden.
  Selvom det er innom mage hundre hver dag.

  Fine bilder fra en fin helg :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...