Besøkere

Besøkere idag: Besøkere totalt:

onsdag 7. mars 2012

Vårblomster.

Jeg har aldri vært spesielt opptatt av blomster. Har jo blitt glad hvis jeg har fått i gave, men aldri brukt noe særlig penger på det. Men ettersom jeg har blitt eldre og fått hus, har interessen vokst. Men interessen har desverre ikke vokst sammen med ferdighetene, for jeg er virkelig ikke flink med de. Men man lærer så lenge man lever håper jeg.


Idag har jeg Hannah hjemme fra barnehagen, hun har fri annenhver Onsdag. Så nå har vi planta ut påskeliljer i sinkpotter på verandaen. Det ble så fint, og minner på at våren og påsken er rett rundt hjørnet. Selv om det ikke ser sånn ut idag med sur vind og regn. Eneste som mangler nå er noen perleblomster, (heter det det tro?) men det hadde de ikke på Plantasjen på Søndag.
Jeg har også blitt glad i å kjøpe inn friske blomster til helgen. Hva er bedre enn frihelg, nyvasket hus, rent sengetøy og friske blomster? Det er de små hverdagsgledene som gjør livet herligere. På fredag var det et helt fantastisk vær, og etter trening dro jeg på Jonas B. Gundersen og spiste en nydelig lunsj med Hanne. På vei hjem var jeg innom blomsterbutikken på Heistad og kjøpte rosa tulipaner. De står faktisk enda, men jeg har vært flink til å sette de iskaldt på natta på gjesterommet. Faktisk så flink at jeg noen dager har glemt å ta de frem på morgenen :)Nå skal jeg og Hannah leke litt med duplo før det er formiddagsmat og en liten lur på lillemor. Bladlesing i sofan på mor. Har nytt Boligdrøm og Kamille som venter på meg.


Etter luren tar vi en tur til Hanne og Alida som også er hjemme idag.

2 kommentarer:

  1. Superkoselig nå med blomster ute også ;))Nyte noen rolige dager nå før konsertuken ;)) Tjolahopp, vi ses!

    SvarSlett
  2. Så fint det ble! :)
    Gleder meg til å få sånt på plass selv.
    Og ikke minst til å kunne plante ute i bedene og pottene mot somemren ;)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...