Besøkere

Besøkere idag: Besøkere totalt:

torsdag 6. mai 2010

Ut på tur, aldri sur.

Da har jeg og Hannah kommet fram til familien på Stathelle, eller hjem som jeg pleier å kalle det. Reisen gikk kjempefint. Vi begynte hjemmefra kl 06.15 idag på morgenen og var framme på Stathelle ca. 14.30, så vi har en lang reise for å komme hjem. Det som overrasker meg når jeg er ute og reiser alene med en liten baby er hvor utrolig lite hjelp man får av personal og medpassasjerer. Folk er mest opptatt av seg selv, og at de skal komme fortest mulig avgårde. Men vi klarte oss heldigvis veldig fint alene.
Når vi kom på flyet idag får jeg plass ved siden av en mann som satt fint kledd i dress og slips. Han setter seg godt til rette med boka si (guiden til Buddhismens verden), og jeg ser på han at han ikke ble overlykkelig av å oss ved siden av seg. Men det var ingen grunn til panikk, Hannah var fornøyd bare mammas resturant åpna og sovna likesågodt.

På toget sov Hannah en stund, men hun var mest våken. Så tenkte å vise dere noen bilder fra togreisa.
Hannah slapper av med en god bok.

Jeg tenkte jeg skulle skrive noen tips om det å reise med babyer. Jeg har jo reist 2 ganger med fly nå, og flere ganger med bil. Men det får bli imorgen, nå vil lillemor ha mat. :)

1 kommentar:

  1. Hei Kristin. Det ser jo virkelig ut som om Hannah koste seg på toget c",) En eksemplarisk jente.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...