Besøkere

Besøkere idag: Besøkere totalt:

lørdag 29. mai 2010

En fin Lørdag..

Idag har det vært et merkelig vær. Det har regnet, blåst og vært strålende sol om hverandre. Men vi har vært ute på en gåtur i Hagaparken i Solna og hadde deilig vær under turen iallefall. Her kommer noen bilder fra turen.


Ellers har vi ikke gjort så mye spennende idag. Deilig og ta det litt med ro og kose oss sammen. Hannah har fått smake litt grøt idag. Helsesøster sa at vi skal gi det en uke eller to for å se om hun reagerer på gluten. Tror hun likte det litt bedre enn maispure iallefall, selv om hun gjør mange søte grimaser.Ikveld skal vi selvfølgelig se på Grand Prix. Sverige kom jo ikke videre i semifinalen på Torsdag, så her i huset heier vi på Norge for fullt. :) Ekstra moro er det jo når Didrik kommer fra Grenland. Jeg syns sangen er en ordentlig gåsehud-sang, men jeg tror ikke den får noen kjempebra plassering, men man skal aldri si aldri.
Man burde jo egentlig drikke drinker når det er Grand Prix, men siden jeg ammer fortsatt får det bli Fanta Lemon i coctailglass, hehe.


Skulle det ikke gå så bra for Didrik ikveld, kan man jo alltids hvile øynene litt på han...hehe.

Imorgen skal vi på Nordens største loppemarked på Hornstull på Sødermalm. Det blir moro å se om man finner noe fint. Jeg elsker gamle ting, men har liksom ikke tålmodighet til å lete blant masse lopper. Men kan jo hende jeg er riktig heldig imorgen. Det skal ifølge yr.no bli strålende sol også, så om ikke annet blir det iallefall en deilig dag ute.

Håper alle får en kjempefin Lørdag kveld, og heier på Norge og Didrik ikveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...