Besøkere

Besøkere idag: Besøkere totalt:

torsdag 27. mai 2010

Hannah 4 måneder.

Hannah er nå 4 måneder og vi har derfor begynt med litt smaksporsjoner. Jeg fullammer henne enda, men smaksporsjoner skal gis fra 4 måneders alder, så barnet venner seg til flere smaker enn bare brystmelk.

BVC-sköterskan (helsesöster) sa til oss igår på kontroll at vi skal fortsette med en smak til barnet har begynt å akseptere smaken og ikke spytter ut. Hittil har Hannah fått smake på grönnsakspure, potet og palsternak pure og maispure. Hun grösser, smiler, brekker seg og spytter ut om hverandre, så det er jammen ikke godt og vite om hun liker det eller ikke. Vi fortsetter iallefall en stund til med maispure som vi holder på med nå, så får vi se om hun etterhvert begynner å vise tegn til at hun liker det.

Her kommer noen bilder fra de förste dagene Hannah fikk smake mat.

Ellers merker jeg godt at Hannah begynner å bli större nå. Hun fölger veldig med på alt som skjer, og får med seg alle som går inn og ut av et rom. Det er moro å se hvor oppvakt hun er, men det blir desto vanskeligere å gi henne mat offentlig. Hun ligger ved brystet og böyer hodet helt bakover for å se hvem som går bak henne eller prater bak henne.
Det er tydelig at hun blir veldig trött nå som hun er mer våken og gjör mer på dagene. Hun trenger mange små powernaper for å holde humöret oppe.

I ettermiddag skal vi inn til den norske ambassaden i byen og levere passfoto av Hannah. Vi måtte söke om norsk pass til henne for og få norsk personnummer. Siden vi döpte Hannah i Norge behövde kirken norsk personnummer for å få dåpen godkjent, og siden man ikke kan få personnummer uten en spesiell grunn måtte vi söke om pass til lille snupp. Etterpå skal vi ut og storhandle mat. Jeg har skrevet middagsmeny for 2 uker, så nå skal fryseren og kjöleskapet fylles opp til randen.

2 kommentarer:

 1. Så fin hun er :)
  Spennende med litt ny mat da. Kajsa å brakk seg og grøste,men likte det jo. Er bare uvant ;)

  Så flink du er da,som har skrivd middag for to uker!

  SvarSlett
 2. Takk for det :)
  Ja, vi voksne syns iallefall det er veldig moro..hihi :)

  Ja, nå skal vi avgårde og handle. Kjekt når man vet hva man skal ha til middag og har alt hjemme. Har ikke planlagt for helgen da, for da vet vi ikke helt hva vi skal gjöre enda :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...