Besøkere

Besøkere idag: Besøkere totalt:

onsdag 4. august 2010

Vaskedag og thaimat

Idag har regnet öst ned her, så da passer det jo perfekt og bruke dagen til litt vasking. Hannah har värt sutrete noen dager nå, men idag var hun i et mye bedre humör. Hun er ikke fornöyd med og ligge på gulvet blant lekene sine lenger. Hun kan ikke sitte helt selv enda, men så kom jeg på ammeputa jeg har liggende. Jeg satt henne på gulvet, med den som stötte og da ble hun så fornöyd. Tror hun föler hun får litt mer oversikt når hun sitter oppe.I det siste har vi fått helt dilla på thaimat her i huset. Som jeg skrev tidligere var vi noen dager i Mellerud på besök hos en tidligere arbeidskollega av Sami, han er gift med ei fra Thailand og det var da vi ble bitt av basillen. De kan virkere trylle med maten og vi bestemte oss for og pröve litt selv. Vi var og handlet inn en mortel, litt krydder og diverse i en thaibutikk i närheten. På mandag prövde vi Stekt ris med kylling. Det ble godt, men smakte ikke så mye som vi hadde håpet. Idag derimot lagde jeg en wok med nudler som heter Pad si yu, og det ble kjempegodt. (klikk på navnet, så kommer oppskriften).
Litt av ingrediensene: chili, egg, kinakål, gulerot, svinefilet, hvitlök, egg, japansk soya, Oyster saus og brokkoli.
Ferdig og toppet med hakkede cashewnötter og koriander. Nam :)


4 kommentarer:

 1. Åh,nå blir jeg sulten Kristin c",) Dette skal jeg jammen prøve når jeg får rota meg hjem fra jobb. Og Hannah er jo så vakker c",)

  SvarSlett
 2. Det burde du..skal legge ut litt flere når jeg får prövd fler :)
  Tusen takk, jeg er helt enig med deg ;)

  SvarSlett
 3. Heisann :) For en koselig blogg du har! ;) Takk for kommentar på bloggen min ang. issausen :P Hehe. Trur det har ordnet seg :)

  SvarSlett
 4. Hei hei:)
  Tusen takk for det :) Håper det ordner seg da, så får du si fra hvis jeg skal kjöpe. hehe. Tror jeg må smake den jeg også, hvis den er såå god :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...