Besøkere

Besøkere idag: Besøkere totalt:

søndag 1. august 2010

Tilbake til hverdagen

Nå er ferien til Sami slutt. 4 uker ferie går så utrolig fort, og imorgen er hverdagen her igjen. På en måte skal det bli litt godt også, men det har värt veldig deilig og väre sammen alle 3 hver dag.

Nå som jeg blir alene igjen på dagene, har jeg laget meg litt planer. Jeg skal ut og gå tur med Hannah igjen hver dag, som jeg gjorde för sommeren. Det er så deilig å gå lange turer på dagen, så kan man kose seg hjemme på kveldene med god samvittighet.Vi har også en gammel hylle på kjökkenet fra Sami sin farmor. Den er i kjedelig furu, og den vil jeg male antikhvit og bytte ut knottene med fine porselensknotter fra Indiska, som f.eks disse:Har også en gammel stol jeg burde male hvit, men det er så mye krummelurer på den så jeg tror det blir ganske vanskelig.
På fredag hadde jeg bursdag, og jeg har fått litt innredningsting i bursdagsgave. Nå er leiligheten pyntet opp med de nye tinga.
Fine lysestaker fra Katrine.
"family" bokstavene kjöpte jeg for penger jeg fikk av Sami. Gamle skoleböker fra begynnelsen av 1900-tallet, glasskål med roseknopper og en liten boks kjöpte jeg også for pengene jeg fikk av Sami.

Nå er lille prinsessa lagt og foreldrene skal kose seg med LOST. Vi har blitt hekta :)

2 kommentarer:

  1. Moro med slike prosjekter :)
    Family bokstavene var søte! Passe størrelse.
    Hvor er de fra?

    SvarSlett
  2. De er kjöpt i en liten krims-krams butikk i Uppsala :) Men har sett mange sånne små bokstaver rundt omkring i andre gavebutikker :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...