Besøkere

Besøkere idag: Besøkere totalt:

torsdag 5. august 2010

6 måneders-kontroll

Idag har vi värt på 6-måneders kontroll og legebesök. Siden det er ferietider fikk vi treffe en annen helsesöster og lege enn det vi pleier, men de var kjempekoslige begge to. Först ble Hannah veid og målt, og veier nå 7340 gram og 66 cm lang. Hun har ikke lagt på seg like mye denne gangen som sist, men siden hun har vokst bra på lengden er det ikke noe og uroe seg for sa helsesöster.

Hannah har nå begynt og nekte å spise middagsmat. Hun nekter forsåvidt all mat, og kniper igjen munnen så fort skjea närmer seg. Men kjenner hun at det er gröt på skjea så spiser hun, er det middagsmat derimot så nekter hun plent. Ikke spesielt festlig og mor blir litt frustrert. Helsesöster sa det ikke var noe og stresse med og at vi får fortsette og pröve. Hun tipset om at man kunne gi henne noen skjeer frukt eller fruktpure först, også en skje middagsmat. På den måten skulle man "vekke" apetitten hennes. Men Hannah er smartere enn som så, hun så med en gang at jeg tok skjea fra "middagstallerken" og ikke fra fruktbegeret og nektet like plent da. Når fruktskjea kom gapet hun som bare det og sleika seg rundt munn. Man skal virkelig ikke undervurdere de små livene. :)
Vi skal iallefall fortsette og pröve å gi henne mat HVER dag, til hun aksepterer det. Det er nemlig ikke det at hun ikke liker smakene vi har prövd, for hun har spist de för med god apetitt.

Må bare vise et litt morsomt bilde:

Må man, så må man. Spiller ikke noen rolle om det er midt i matingen ;)

Og bare for å gjöre det klart. Det jeg skrev i innlegget om hösten, om en spennende ting som skjer i löpet av hösten. Jeg ser nå at det kan misforståes, så en liten oppklaring: jeg er ikke gravid, planlegger ikke å bli det i närmeste fremtid og vi skal ikke gifte oss. :)

2 kommentarer:

  1. Hehe,vesla prøver seg ja ;)
    Spiser hun middag fra butikken eller hjemmelaget?
    Kajsa nekta middag på glass nemlig.

    SvarSlett
  2. Det er de fra glass, så jeg lurer på om jeg må pröve og lage selv. Er bare det at vi har så liten fryser, så er så vanskelig å oppbevare det :S

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...