Besøkere

Besøkere idag: Besøkere totalt:

lørdag 12. mai 2012

Spisestua er ferdig!!

Endelig er spisestua ferdig malt. Det er ikke bare-bare når man må male den ute fordi vi har brukt oljemaling, og vi ikke har tak over verandaen. 


Men nå er den iallefall ferdig, og jeg er så fornøyd. Den ble en helt ny spisestue, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har gjort det før nå. Det eneste som gjenstår nå er å finne nytt stoff til stolputene. Vinglepetter som jeg er syns jeg det var vanskelig når jeg kikket litt på nettet igår. Jeg har fått klar beskjed fra mannen at alt er greit, så lenge det ikke blir beige ;)
 Jeg tror jeg har mest lyst på lys blå eller grå stolputer. Hadde sikkert vært fint med noe mønstrete også, men det er lettere å pynte bord til ulike anledninger hvis stolputene er ensfargede. En sak er iallefall sikker-det blir ikke den fargen som er nå ;)Foreløbig har jeg ikke noen duk på bordet, men ser for meg at en heklet løper eller helt firkantet duk hadde vært fint her. Kanskje jeg må finne frem heklenåla? ;)


Bordet vårt har mange fine utskjæringer, og jeg syns de kom så mye finere frem etter vi malte. Det skal selvfølgelig være en lik "kloss" på andre siden der også, men den var løs, så den må limes fast. 
Nå er det jobbing for meg om en times tid. Neste uke har jeg endel fri, så da får jeg ta huskvasken og gjøre klart til 17 Mai da. Mannen holder på å rengjøre verandae idag, så da har lillemor og jeg vært en tur på besøk hos Mamma og Pappa. 

Fortsett god helg alle sammen, og nyt lørdagskvelden dere som har fri :) 

Klemmer fra Kristin. 

3 kommentarer:

  1. Drit lekker ble den! Gleder meg til mangfoldige middager der :):)god vakt jenta mi :)

    SvarSlett
  2. Så flott :) Flinke dere har vært! Enig med deg,best med noen ensfargede trekk. Og grått er jo nydelig,og lett å matche til bordpynt :)

    SvarSlett
  3. Så flott :) Flinke dere har vært! Enig med deg,best med noen ensfargede trekk. Og grått er jo nydelig,og lett å matche til bordpynt :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...