Besøkere

Besøkere idag: Besøkere totalt:

onsdag 15. september 2010

husmorsysler.

Idag har jeg vært litt husmor her hjemme. Det har blitt klesvask, jeg har baket boller, pakket en eske til med kjøkkenutstyr, gått tur med Hannah og heklet litt. Deilig med sånne dager man får mye gjort.

Hannah hjelper mamma å pakke.

Ammeslutten som vi begynte med i helgen har virkelig gått over all forventning. Første natten våknet hun 2 ganger, og var våken 1 time hver gang. Hun fikk vann på flaske, og Sami la henne til med kosefilla og dyna. Andre natten våknet hun også 2 ganger, men sovnet mye fortere. Nå de siste nettene har hun kun våknet 1 gang, og hun har fått litt vann også sovnet igjen.
Jeg trodde virkelig ikke det skulle gå så lett, men det er deilig at det gjorde det.


Ellers så håper jeg bare tiden går fort nå framover. Jeg kan ikke vente til å se huset vi skal leie (har nemlig bare sett bilder utenfra), og komme på plass i Norge igjen. Er faktisk bare 3 uker og 2 dager til Hannah og jeg flytter. I første omgang hjem til Mamma og Pappa, mens vi venter på at huset skal bli ledig.

5 kommentarer:

 1. Hei Kristin. Ja da nærmer det seg kjapt :-) Hannah blir så fort stor...nydelige lille tulla. Blir fint å få dere hjem Kristin.Det er godt å ha nettverket sitt i nærheten.

  SvarSlett
 2. Åh, kjenner meg igjen. Prøver så vidt å venne av LilleMann med puppen også. Han er mye større, da. Det begynner rett og slett å bli småflaut å amme han offentlig. Han er liksom så stor! (14 mnd) Men det største problemet er igrunn nattammingen. Det er slitsomt å ikke sove en hel natt på så lenge.

  Har hatt noen forsøk, men ingen har funket skikkelig. Denne gang virker han å være klar. Takk og lov.

  Nydelig bilde av dattera di! Fin blogg du har egentlig. Tror sannelig jeg skal titte innom litt oftere. :-)

  SvarSlett
 3. Sv: Fant deg gjennom bloggen til Fru Mæla. Du hadde kommentert og nysgjerrig som jeg var måååtte jeg bare titte innom. Hender det lønner seg å "surfe" kommentarfeltet. Noen ganger finner jeg blogger jeg oppriktig liker. :-)

  SvarSlett
 4. Du er virkelig flink asså Kristin,skikkelig husmor er du :)
  Ja nå går tiden fort mot flytting! Oj oj oj!
  Hvor er huset dere skal leie hen?

  SvarSlett
 5. Så bra at det går så bra!! :D Det gikk veldig greit her også, var så deilig det :)

  Veldig koselig med kommentarer på bloggen min :) Jeg er litt treg til å følge opp så kommer litt sent men ang unge mødre på nett, er jo det helt genialt for dere som ikke bor i Norge :D ER også veldig koselig å høre at jeg kan være til insperasjon :) Det varmer alltid!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...