Besøkere

Besøkere idag: Besøkere totalt:

fredag 24. september 2010

Alene hjemme

Har värt dårlig med oppdatering fra denne kanten de siste dagene. En av grunnene til det er at jeg på tirsdag fant ut at jeg skulle lage en avskjedsgave til de fine jentene, Therese og Sanna med babyene deres, Kiara og Stella som vi har blitt kjent med her i Stockholm. Valget falt på strikkede babyselbuvotter som en av mine favorittbloggere Fru Maela har lagt ut. Bloggen hennes finner dere her.
Jeg begynte på Tirsdag ettermiddag, men det tok visst lenger tid enn jeg trodde. Jeg ble ferdig med 3 stykker, så det ene paret må altså gis bort senere. Strikket så pinnene ble varme omtrent, men det var visst å ta seg litt vann over hodet.

Men her er iallefall et bilde av den ene votten. Feilfri ble den ikke, men det er jo litt av sjarmen med hjemmelaget, er det ikke?

Ikveld er Sami ute med noen kamerater, og vi har hatt besök av Therese med hennes to skjönne barn. Hannah har sovnet, og besöket dro hjem for å legge sine små. Nå skal jeg slenge meg på sofaen med beina höyt, litt sjokolade på bordet og Idol på TV. Det er litt deilig å väre alene hjemme iblant, men kosligere når man er begge to.

Ha en fin fredagskveld :)

2 kommentarer:

  1. Så søte votter :) Herlig med hjemmestrikket! Det blir flotte gaver,så snill du er.
    Ha en herlig kveld alene hjemme,det er ganske så godt i blandt ;)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...