Besøkere

Besøkere idag: Besøkere totalt:

lørdag 1. oktober 2011

Velkommen til oss.

Endelig har inngangspartiet blitt omtrent slikt jeg hadde tenkt meg. Har lenge vært på jakt etter en gammel trekasse, men de jeg har funnet har vært så dyre. :(

På Europris har de nå fått inn noen trekasser til en mye billigere penge. Drømmen er såklart en ordentlig gammel og slitt kasse som har vært godt brukt, men denne får duge så lenge.





Det søte hjertet på døra fikk jeg til bursdagen min av ei venninne. Skiltet fikk vi i innflyttningsgave av ei annen venninne. Passer jo perfekt siden halve familien her er svenske, så her går det i norsk og svensk om hverandre :)





Idag var Hannah og jeg innom Hegges blomster i Langesund og kjøpte "pyntekålen" nedenfor. Kjøpte potta også, så hun i butikken tilbydde seg å plante den i potta og pynte med mose for meg. Jeg syns den ble riktig så fin :)
Lykta under har jeg jo vist frem tidligere i dette innegget.
Nå skal snuppa og jeg kose oss med litt barne-tv og den lille frøkna har fått en liten skål med lørdagsgodt. Resten av kvelden skal jeg kose meg med tv, hekletøy og årets første juleblad :) Mannen er i Sverige i helgen, så da skal jeg kose meg alene med jente-tv:)




Håper alle får en kjempefin Lørdagskveld.


2 kommentarer:

  1. Så koselig du har gjort det Kristin :)
    Veldig fint!

    Ha en fin kveld alene :)
    Samme på meg!

    SvarSlett
  2. Så koselig ;))
    Nå kan vi snart pynte til jul. 10hi

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...