Besøkere

Besøkere idag: Besøkere totalt:

torsdag 22. september 2011

Hekleklubb og decoupage.

Plutselig hadde det gått 2 uker siden sist innlegg. Kan ikke si annet enn at tida flyr...også har jeg ikke hatt så mye å vise fram. For tiden holder jeg på med en heklet hals til meg selv som ikke er ferdig.


Men noe nytt er det jo siden sist. Vi er 4, kanskje 5 jenter (Håper du får mulighet til å bli med oss Camilla) som har startet hekleklubb. Vi hadde første kvelden sist mandag og var da hos meg. Vi koste oss med kyllingsalat og svensk kladdkake til dessert. (Dere kan selvfølgelig få oppskriften på det senere).
Det har ikke vært så kaldt at det har passa å fyre i peisen enda, så da har jeg brukt kubbelys der så lenge.
Fått litt nytt i stua også siden mamma og pappa i disse dager har flytta til nytt hus. Kurvstolen og røykebordet er arvegods, og moro å ha i hus :)


Bordet dekket og det er klart for en koslig kveld med søte jenter og håndarbeid.
Nydelig sjokoladekladdkake som serveres med lettvispet krem til.
Denne nydelig lykta fikk jeg i vertinnegave, helt i min stil. :)

Idag har også dagen vært viet til hobby. Jeg og ei venninne har prøvd oss på decoupagebilder. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve det og det kommer nok til å bli flere bilder her i gården. Det var kjempemoro, så nå er 1 julegave påbegynt iallefall.

Bildet lengst opp er til Hannahmor og skal henge på soverommet hennes. Bildet til venstre er julegave til svigermor (som såvidt jeg vet ikke pleier å være så aktiv på data'n..hehe) og bildet nederst til høyre var innflyttningsgave til Mamma og Pappa som har hatt sin første natt i nytt hus inatt.
Bildene ble langt ifra perfekt, men jeg er fornøyd til å være nybegynner. Men at det blir flere bilder er iallefall sikkert. Nå skal jeg sette meg med beina høyt og hekletøyet i fanget. Håper alle får en kjempefin kveld.
Klem fra Kristin

2 kommentarer:

  1. oj.. de bildene var veldig fine! dette vil jeg å lage!!! Kan du ikke lære meg ? :)

    SvarSlett
  2. Hanne: selvfølgelig kan jeg det:) nå har jeg alt vi trenger hjemme, så nå er det bare flere lerret og servietter som mangler så er vi klare;)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...