Besøkere

Besøkere idag: Besøkere totalt:

søndag 11. desember 2011

Vår Lørdagskveld.

Igår kveld hadde vi besøk av Hanne, Miche og Alida. Siden vi skal feire jul i Norge i år alle sammen hadde vi svensk julemiddag sammen igår.
Det var første gang Sami og jeg lagde svensk julemat, men det gikk over all forventning. Godt ble det også.

På bordet stod sild, Janssons Frestelse, Julskinka, rödbetssallad, sirapslimpa, köttbullar, prinskorv, ost, laks, og egg. Skrik ut hvis noen vil ha oppskrift på noe av det.
Bakte også brød for første gang. Det ble veldig godt og passet godt sammen med resten av maten. Jeg er ikke veldig begeistret for svenskt brød, siden jeg syns det smaker så søtt. Men til julematen passet det bra.

Snuppene våre koste seg med leker, barne-tv og lørdagsgodt. De er så søte sammen. Vi måtte snike oss rundt hjørnet en og en igår og kikke på de der de sat med lørdagsgodtet sitt.


Slike kvelder som dette er gull verdt. Vi er så glade for å ha blitt kjent med denne herlige familien, og enda bedre er det når de små frøknene også finner tonen. Mammahjertet smelter når de to søte gir hverandre nattakos.

Idag skal jeg til Mamma og lage krumkaker og i ettermiddag kommer Mamma og Pappa på restekalas her. En deilig helg med masse julekos.

3 kommentarer:

 1. Så riktig så koselig ut :)
  Fikk julefølelse av å se det dekkede bordet deres,hihi.
  Så søte små venninner da :)
  Mmmm,krumkaker fikk jeg lyst på!! Med multekrem <3

  SvarSlett
 2. hihi... vi vil gjerne ha oppskrift på brødet:)

  SvarSlett
 3. Oppskrift på brød kommer :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...