Besøkere

Besøkere idag: Besøkere totalt:

mandag 15. november 2010

Vi er igang!

Endelig er vi igang med oppussing av huset. Vi begynte på Lørdag og målet er å være ferdige til Fredag. Da kommer svigers fra Sverige med de siste møblene våre, og da må det være ferdig malt.

Vi skal foreløbig male stue, spisestue og gangen. Det er masse mer vi vil male, men vi får se til våren om vi tar det da. Nå er vi så ivrige på å flytte inn, så vi nøyer oss med 3 rom. Vi begynte i spisestua på Lørdag. Det var burgunder med grønn bord, så borden forsvant og det er nå malt lyst. Vi hadde først kjøpt en farge som het "blitz" for å få det så lyst som mulig, men ble litt lange i maske når fargen var omtrent kritthvit. Da reiste vi ned på Mekk på Brotorvet en halvtime før de stengte og fikk kjøpt ny maling, "Latte". Lister er bare malt med et strøk, så er ikke helt ferdig.

Første strøket i stua ferdig.Vi er også igang i stua, og skal snart begynne så smått på gangen. Det er kjempemoro å holde på, siden det blir så stor forandring. Det blir mye "freshere" og ser mye større ut. Jeg holder mest på med vasking, mens gutta maler. Deilig å få det ordentlig rent før man setter inn alt av møbler.

Nå skal Hannah sove formiddagsluren sin, så skal vi bortover og inspisere. Pappa har nemlig "fri" denne uken til å hjelpe oss, og det er vi så glade for, ellers hadde dette tatt veldig lang tid.

Håper alle får en fin start på uka.

2 kommentarer:

  1. Så moro :) Gleder meg til å se resultatet,blir nok kjempe fint!
    Kjekt å få litt hjelp da

    SvarSlett
  2. Hei Kristin. Tenker dere er ferdige nå eller? Må jo se det ferdige resultatet :D
    Hilsen L8Lovisa

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...