Besøkere

Besøkere idag: Besøkere totalt:

søndag 19. februar 2012

Herlig søndag.

Idag har det vært kjempefint vær hos oss. Plussgrader og strålende sol. Vi tok en trilletur rundt i Langesund i formiddag og endte opp i vakre Steinvika.



Det er så herlig å gjøre ting med Hannah som jeg husker godt fra min egen barndom. Vi var mye på tur, og det var alltid så spennende i Steinvika. Plukke småstein, skjell og ikke minst gamle glasskår som har blitt slipt i steinene lenge. For et barn er dette nesten som å finne de fineste diamanter :)







Fikk virkelig vårfølelse idag, til tross for at veien var glasert noen steder. Gleder meg til mange turer med pølsegrilling og kos fremover nå.



Etter luren til lillemor bakte vi fastelavensboller med en liten vri. Bakte vanlige boller med vaniljekrem inni. De ble nydelige.

Nå er det Kaptein Sabeltann på barne-tv og kos med lillemor. Kaptein Sabeltann er den store helten her hjemme om dagen, eller "Tein" som han heter her. Koslig syns jeg, siden det er en av mine barndomshelter også.

Ha en fin avslutning på uken alle sammen:)


Posted using BlogPress from my iPhone

søndag 5. februar 2012

Akkurat nå....




....Laver snøen ned. Det er vakkert med vinter og innekos, men nå har jeg begynt å glede meg til lange sommerkvelder på den deilige verandaen med grilling og iskald rosèvin og gode venner. Sjøluft, ferske reker, Blåskjell, kveldsbad i krogshavn, plaskebasseng i Hagen, dagsturer, jordbær og barbeine små barneføtter i gresset.

Men før den tid må vinteren nytes en stund til.,,.og ikke minst den deilige våren når alt våkner til liv.

Idag vasker jeg hus, rydder og gjør alt som har blitt utsatt lenge. Når lillesnupp våkner blir det en tur til badeparken:)

Ønsker alle en fin Søndag i snøværet.

- Posted using BlogPress from my iPhone
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...